Cât costă modernizarea Palatului Administrativ al Prefecturii?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Instituția Prefectului a anunțat finalizarea studiilor pentru modernizarea și dotarea clădirii Palatului Administrativ al Județului Cluj (PAJC), monument istoric de categorie B, cuprins în lista acestora la poziția 739.

Întreaga investiție a modernizării Prefecturii Cluj se ridică la suma de 204.770 de lei.

„Vă informăm că proiectul finanţat din bugetul Institutului Național al Patrimoniului (INP), în cadrul apelului național de proiecte Timbrul Monumentelor Istorice, sesiunea mai-iulie, a fost finalizat în 27 noiembrie.

Beneficiarul contractului de finanțare a fost Instituția Prefectului Cluj, proiectul constând în elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de Intervenție, a unei expertize tehnice și a studiilor aferente (geotehnic, topografic, istoric-arhitectural, altele) la imobilul monument istoric de categoria B de interes local PAJC.

Valoarea finanțării a fost de 204.770 de lei, din care 139.910 lei a reprezentat finanţarea nerambursabilă acordată de INP, prin Timbrul Monumentelor Istorice.

Documentaţia tehnico-economică realizată prin acest proiect este necesară pentru demararea unui viitor proiect de reabilitare, modernizare şi dotare a clădirii PAJC„, transmite instituţia clujeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *