Grigore Fati, primar Apahida: „Vom aloca anul acesta bani pentru sport, cultură și Zilele Comunei”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati, a declarat în această dimineață într-o intervenție la ZIUA LIVE că dezvoltatorilor imobiliari din comună le-au fost recomandat să ofere și altceva pentru ansamblul pe care îl construiesc, adică o creșă, o grădiniță sau o școală, care ar putea fie să fie administrate de ei în regim privat sau dacă doresc să o ofere Primăriei Apahida.

„Plecăm de la considerentul că trebuie să își ducă utilitățile în interior pe cheltuiala lor. Vor primi recepția la final în momentul când vor avea aleile și străzile asfaltate, iar dacă vor dori să le dea la primărie în primire va fi bine, ne vom ocupa noi, dacă nu, nu. Avem trei ansambluri acum și le-am cerut dezvoltatorilor să le asigure încă ceva, ori o creșă, ori o gradiniță sau școală. Le-am spus
că puteți să le țineți în regim privat și să le gestionați voi. Pentru că în privat se mișcă mai ușor ca la noi la primărie. Dacă nu, pot să o predea la primărie și o vom inventaria noi, dacă este creșă sau gradință”, a declarat primarul Fati.

Primarul Apahidei se va vaccina anti-COVID

„Da, mă voi vaccina. Eu am avut COVID, mi-am făcut toate testele ulterioare, am ceva anticorpi, dar aștept să îmi vină rândul. Voi mai sta un pic să treacă acea perioadă de 3-4 luni cât se spune că va fi perioada de imunitate, să nu se intersecteze imunitatea cu vaccinul, dar mă voi vaccina”, a spus Fati.

Primăria Florești va aloca anul acesta fonduri pentru sport și cultură.

„Vom aloca anul acesta bani pentru cultură, sport, Zilele Comunei Apahida și am redat abonamentele gratuite pentru studenți și pensionari”, a declarat edilul, care a mai declarat că anul acesta nu vor crește taxele și impozitele locale. „Din 2012 de când sunt primar nu am majorat niciodata taxele si impozitele”, a mai completat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *