Ciolacu îi cere demisia ministrului Sănatății, Vlad Voiculescu, după incendiul de la „Matei Balș” și îi atacă pe Cîțu și Iohannis

Politica nationala

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat și pe premierul Florin Cîţu, despre care spune că „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii”.

Marcel Ciolacu a scris un mesaj tăios pe Facebook, după tragedia de la Spitalul Matei Balș: „O guvernare criminală se spală iar pe mâini de moartea unor pacienţi! Demisia ministrului Sănătăţii este un infim, dar obligatoriu gest de asumare a răspunderii pentru această tragedie! În loc de asta, liderii puterii îşi bat joc de ţară!

Iohannis a trecut glonţ cu limuzina pe lângă rudele victimelor de la Matei Balş! Niciun gest! Iar în loc să ceară demiterea pe loc a ministrului Sănătăţii, ne-a recitat iar bla-bla-ul cu problemele „structurale” şi reforma„.

Liderul PSD spune că premierul Florin Cîţu „are cinismul de a se urca pe cadavrele acestei tragedii pentru a anunţa iar tăieri de salarii şi sporuri în Sănătate şi sistemul public”.

El, care a declarat anul trecut că Sănătatea nu e prioritate şi i-a tăiat bugetul, îi ceartă acum pe şefii de spitale că nu fac investiţii în infrastructură!!! Barna, Vlad Voiculescu, Anca Dragu şi toată liota de moralişti din USR-PLUS dau declaraţii de o resemnare mioritică, de parcă nu ei ar fi la putere şi ar gestiona chiar Sănătatea! „Pare că nu reuşim să învăţăm de la o tragedie la alta”, zice Barna! Păi, câţi români mai trebuie să moară până veţi învăţa, iresponsabililor? Ştiu doar să îi umilească pe români! Să îi mintă că, de fapt, le merge bine! Să îi îngheţe, la propriu şi la figurat, ţinându-i în frig în case şi tăindu-le veniturile! Să îi ardă în spitalele supraaglomerate! Nici măcar moartea unor semeni nu-i mai impresionează pe conducătorii ţării!„, a mai afirmat liderul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *