Boc: „M-am vaccinat din același lot AstraZeneca retras acum de pe piață. N-am avut reacții adverse. Vaccinarea trebuie să continue”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat astăzi că s-a vaccinat cu doză din lotul AstraZeneca ,ABV2856, retras temporar de pe piață de autoritățile românești după problemele semnalate cu același vaccin în Italia. 17 tari occidentale au retras lotul de vaccin din piata.

”M-am vaccinat din același lot AstraZeneca retras acum de pe piață. N-am avut nimic deosebit ca reacții adverse, nimic mai mult decât simptomele unei ușoare răceli. Am încredere în Uniunea Eurpeană, face analizele de rigoare și sunt convins că deciziile vor fi luate în consecință, ținând cont de interesul sănătății oamenilor. E foarte bine că acel lot a fost pus în așteptare. Acum se face vaccinarea cu un alt lot, e foarte bine că se continuă acest lucru, vaccinarea trebuie să meargă mai departe”, a spus edilul la emisiunea radio Ziua Live.

De asemenea, el a mai spus că vaccinarea cu Astra Zeneca va continua cu alt lot si ca vaccinarea e fundamentală si trebui sa continua, ca sa stopam pandemia de Covid19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *