Un medic primar endocrinolog de 41 de ani, din Oradea, este propunerea USR PLUS pentru șefia Ministerului Sănătății

Politica nationala Slider

Alianța USR-PLUS o va propune pe Ioana Mihăilă (PLUS) pentru funcția de ministru al Sănătății, au declarat surse politice pentru spotmedia.ro.

Propunerea Alianței USR PLUS, Ioana Mihăilă, este medic primar endocrinolog. În prezent, ea este secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Ioana Mihăilă este medic primar endocrinolog, lucrând până în 2018 în cadrul unei clinici din Oradea. Cum Vlad Voiculescu, demis de premierul Florin Cîțu, a fost propus de Alianță, dar practic din partea PLUS, tot această formațiune va da noul ministru al Sănătății.

Cine este Ioana Mihăilă

Medicul Ioana Mihăilă este din Oradea, are 41 de ani, și a lucrat până în 2018 în cadrul unei clinici din municipiu, conform prezentării de pe pagina oficială a PLUS. Din dorința de a demonstra că lucrurile se pot face altfel și în România, a decis să se implice în activitățile Platformei România 100 – unde a coordonat Caravana Medicală și Info rural. Apoi s-a înscris în PLUS, unde a făcut parte din Grupul de Inițiativă Județean, inițial în calitate de coordonator al departamentului de recrutare și, ulterior, al departamentului de campanie pentru alegerile europarlamentare. În iunie 2019, Ioana Mihăilă a fost aleasă să conducă PLUS Bihor.

Citește CV-ul medicului Ioana Mihăilă.

 

1 thought on “Un medic primar endocrinolog de 41 de ani, din Oradea, este propunerea USR PLUS pentru șefia Ministerului Sănătății

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *