GALERIE FOTO Jos pălăria! Cadre medicale din mai multe spitale din județul Cluj au fost răsplătite cu trandafiri roșii în semn de apreciere pentru munca depusă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Într-o vreme în care protestatari din țară mărșăluiesc prin fața spitalelor și scandează Hoții! și Asasinii!, un grup de clujeni extrem de inimoși de la „Diaspora Europeană” a fost în mai multe spitale din județul Cluj pentru a răsplăti, printr-un gest simbolic, munca medicilor, a asistentelor și infirmierelor în lupta cu noul coronavirus. 

Inimoșii clujeni de la „Diaspora Europeană” le-au dăruit trandafiri roșii cadrelor medicale din Cluj, Huedin și Dej, într-o acțiune pe care au numit-o „Flori pentru salvatori”

FOTO: DIASPORA EUROPEANĂ

Clujenii au luat spitalele la rând, la fel la Dej și la Huedin. Cei din urmă vor fi cei dintâi și la acțiunea „Flori pentru salvatori”. Vă mulțumim din suflet  tuturor pentru implicarea masivă în toată România”,  a transmis, pe contul lor de Facebook, cei de la Diaspora Europeană.

Înainte de acțiunea din județul Cluj, echipa de la „Diaspora Europeană” le-a dăruit flori cadrelor medicale din spitale din aproape toată țara: București, Brașov, Timișoara, Sibiu, Alba-Iulia, Tg Mureș, Zalău, Bacău, Satu-Mare, Tulcea, Deva, Hunedoara, Remetea, Salonta, Geoagiu Bai, Orăștie, Reghin, Făgăraș, Zărnești, Codlea și Râșnov.

Am avut în teren sute de oameni implicați, cu mii de flori și cu un entuziasm mare pentru acești oameni care ne salvează ori de câte ori pot. România trebuie să știe că timpul vorbelor a trecut, țara trebuie să știe că majoritatea nu mai tace, noi, poporul, vrem civilizație, educație, lege, stat de drept și moralitate!”, au mai spus inimoșii de la Diaspora Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *