Senatorii liberali cer pedepsirea Dianei Șoșoacă. Motivele: „Instigă la ură și haos, jignește și are un discurs homofob, xenofob și extremist”

Politica nationala Slider

Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici – Șoșoacă să sfideze orice normă legală și orice regulă a bunului-simț în cea mai prestigioasă instituție a țării. O asemenea atitudine reprezintă o gravă ofensă atât Parlamentului, cât și românilor”, se arată în documentul prezentat în ședința PNL și publicat de senatoarea Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

 

Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecție în sala de plen a Senatului, dând în permanență dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură și haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jignește, aduce ofense și grave acuzații neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob și extremist. Sunt prea multe derapaje care pun în pericol buna funcționare a Legislativului”, se arată în documentul pe care senatorii PNL îl vor prezenta Biroului Permanent al Senatului.

În documentele atașate (aici și aici) ai motivele invocate de senatoarea PNL Alina Gorghiu cer sancționarea Dianei Iovanovici – Șoșoacă, dar și cum poate fi pedepsită fosta senatoare AUR. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *