Un fost director de primărie de pe vremea lui Sorin Oprescu a fost condamnat la 6 ani de pușcărie pentru fapte de corupție. Instanța a cerut și confiscarea a 100.000 de euro

Slider Special

Mădălin Dumitru Ionică, fost director al Direcţiei Generale Infrastructură şi Servicii Publice din Primăria Capitalei pe vremea lui Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 6 ani de detenție cu executare, potrivit deciziei instanței.

Potrivit g4media.ro, fostul director în Primăria Capitalei, Mădălin Dumitru Ionică, a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2014 pentru luare de mită, trafic de influenţă (6 infracţiuni), efectuare de acte de comerţ incompatibile cu funcţia, participaţie improprie la delapidare în formă continuată, abuz în serviciu, instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la infracţiunea de spălare de bani şi fals în declaraţii (3 acte materiale).

Mădălin Dumitru a fost şef al Direcţiei Generale Infrastructură şi Servicii Publice (DGISP) în perioada 2008 – 2013, pe vremea când Sorin Oprescu era primar general al Capitalei.

Potrivit DNA, după ce a fost numit în funcţia de director al DGISP, Mădălin Dumitru a continuat să efectueze acte de administrare a societăţilor SC Precon SRL şi SC Magistral SRL atât în mod direct, cât şi prin intermediul altor persoane, fiind în continuare factorul de decizie în cadrul acestora.

Citește toată știrea pe g4media.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *