Promisiuni de la ministrul Sportului, Eduard Novak, pentru realizarea unui patinoar acoperit la Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a luat parte vineri, 16 aprilie, la o vizită la Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu prefectul județului Cluj, Szilard Tasnadi.

Ministrul a discutat cu autoritățile locale despre investițiile din sportul clujean, iar una dintre aceste investiții este realizarea unui patinoar acoperit pentru practicanții acestui sport care sunt nevoiți să se antreneze în alte orașe.

„Astăzi am avut plăcerea să îl primesc la Cluj-Napoca pe ministrul sportului și tineretului, paralimpic, ciclist campion mondial și european, Novák Károly Eduárd.

Sporturile competiționale din România au nevoie de reforme, iar Cluj-Napoca și sportivii de aici vor fi mari câștigători ai acestei schimbări!

Patinoarul acoperit din Cluj-Napoca trebuie să facă parte din această reformă, astfel încât sportivii care vor să practice acest sport să nu fie nevoiți să se deplaseze în alte orașe.

În ultimul deceniu, domnul ministru și-a dovedit deja valoarea ca sportiv de performanță și a adus țara în topul clasamentelor. Sunt sigur că reformele pe care le planifică vor servi atât interesele țării, cât și pe cele ale sportivilor și în viitor vom reuși să câștigăm mult mai multe medalii la competițiile mondiale”, a declarat prefectul Tasnadi pe pagina sa oficială de Facebook despre vizita ministrului.

Amintirile ministrului Eduard Novak legate de Cluj

„De Cluj mă leagă multe amintiri. Când eram în clasa a VII-a, la sfârșitul anilor 80, am câștigat o competiție de patinaj viteză pe un teren dintr-un cartier al acestui oraș.

În acele vremuri, cu toate neajunsurile lor, era și o parte bună: aveam cluburi sportive de patinaj, iar sportul se practica la un nivel de mare performanță. Din păcate, situația actuală nu mai este la fel de bună, dar întâlnirile pe care le-am avut astăzi la Cluj, atât cu autoritățile, cât și cu investitorii din zonă, îmi dau speranța că vor conduce spre conturarea multor proiecte frumoase în sport.

Trebuie să țintim mereu spre mai bine și mai este loc de investiții în anumite ramuri sportive, cu atât mai mult cu cât ”orașul comoară” are un potențial aparte și este deja un pol important al sportului românesc”, a declarat Novak.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *