Etapa a doua Maratonului Vaccinării la BT Arena a început astăzi. Se pot vaccina și copiii. 3.900 de persoane, așteptate la rapel

Sanatate

Etapa a doua Maratonului Vaccinării de la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca a început vineri, de la ora 16:00, și se va desfășura non-stop, până luni, la ora 8:00.

AStfel, peste 350 de voluntari vor participa la procesul de vaccinare în acest weekend, la BT Arena din Cluj-Napoca.

Sunt așteptate la rapel cele 3.900 de persoane vaccinate la prima ediție a maratonului, precum și cei care doresc să primească prima doză a vaccinului Pfizer-BioNTech, inclusiv copiii cu vârsta de peste 12 ani. Vaccinarea se face fără programare, fiind necesare doar cartea de identitate/pașaportul. Pentru minori, sunt necesare prezența și acordul scris al unui părinte sau al tutorelui legal.

Este recomandat ca, înainte să vă prezentați la centrul de vaccinare, să completați documentele necesare pentru a facilita procesul de vaccinare și a se evita aglomerarea. Formularele vor fi disponibile și la centrul de vaccinare”, transmit reprezentanții UMF Cluj. Chestionarul de triaj poate fi descărcat de AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *