Emil Boc și Daniel Buda au participat la alegerea noului Birou Politic al PNL Câmpia Turzii. Alin Tișe, marele absent

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Biroul Politic al PNL Câmpia Turzii a fost ales astăzi, în prezența liderilor Daniel Buda și Emil Boc, a deputaților Sorin Moldovan și Sabin Sărmaș, subprefectul Irina Munteanu, subsecretarul de stat Cristian Haiduc, respectiv consilierilor județeni Maria Forna, Cristian Ciuta și Dumitru Drăghici.

Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a fost ales președinte al PNL Câmpia Turzii, iar postul de vicepreședinte a mers la tânăra liberală Georgiana Kaczka, președinte TNL Câmpia Turzii, vicepreședinte național TNL și la al doilea mandat de consilier local al Câmpiei Turzii.

„Echipa Partidului Național Liberal de la Câmpia este una dintre cele mai performate organizații liberale din județul Cluj și asta se vede în rezultatele administrației locale condusă de domnul primar Dorin Lojigan, care promovează modelul administrativ propus de municipiul Cluj-Napoca.

Zona Câmpia Turzii-Turda are toate argumentele pentru a fi a doua zonă de dezvoltare a județului, atât datorită poziționării, infrastructurii existente sau specificului local, dar și datorită muncii depuse de către administrațiile liberale.

Îi doresc domnului primar Dorin Lojigan, reales președinte al organizației, să conducă echipa obținând cel puțin aceleași performanțe și promovând la fel de mulți colegi valoroși în poziții cheie ale administrației publice”, a declarat deputatul Sabin Sarmas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *