Cine este noul Guvernator al Rezervației Biosferei Deltei Dunării

Politica nationala

Începând de marţi, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) are un nou guvernator, în persoana Atenei Groza, a anunţat Ministerul Mediului, într-un comunicat de presă.

„Îi urez succes doamnei Atena Groza pentru preluarea noii funcţii de guvernator al Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Din păcate, nu am putut participa astăzi la evenimentul de preluare a mandatului, deoarece mă aflu în vizită de lucru în judeţul Alba, în zonele afectate de inundaţiile puternice din ultima perioadă.

Am avut, săptămâna trecută, o întâlnire la minister cu doamna guvernator Groza, am vorbit despre provocările principale ale administrării rezervaţiei, despre obiectivele principale finanţate din PNRR pentru conservarea habitatelor şi ecosistemelor din Delta Dunării şi despre planul de acţiune propus de doamna guvernator pentru perioada următoare. Această funcţie este o provocare majoră, dar sunt convins că doamna Atena Groza, un specialist experimentat în probleme de mediu, se va ridica cu siguranţă la înălţimea aşteptărilor”, a declarat ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Atena-Adriana Groza îl înlocuieşte pe Ion Munteanu, care a fost revocat din funcţia de guvernator al Deltei Dunării în aceeaşi zi, printr-o decizie semnată de premierul Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *