Orban, întrebat ce va face dacă va pierde șefia PNL: „Voi câștiga”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat la şefia partidului, se arată convins că va câştiga cursa internă care se va tranşa la Congresul din 25 septembrie.

Întrebat, miercuri seară, la finalul unei şedinţe a PNL Sector 1, ce va face dacă nu va fi reales preşedinte al PNL, Ludovic Orban s-a arătat sigur de victorie.

„Voi câştiga”, a răspuns președintele Camerei Deputaților.

Orban a comentat, răspunzând unor întrebări, şi relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că a „colaborat instituţional” cu acesta şi că în cei patru ani în care a condus PNL a demonstrat „cooperarea în beneficiul României” pe care a avut-o cu şeful statului.

„După ce voi câştiga Congresul, între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele României va fi acelaşi parteneriat, aceeaşi cooperare loială care nu poate avea alt scop decât o bună guvernare pentru România. (…) Am colaborat instituţional, aşa cum este normal şi firesc. Klaus Iohannis este preşedintele României, când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbeşti cu un prieten, la o bere, vorbeşti cu preşedintele României”, a adăugat liderul PNL, potrivit news.ro.

Orban a precizat că şi-ar fi dorit ca prezentarea moţiunilor celor doi candidaţi să aibă loc împreună, în cadrul unui calendar stabilit, în fiecare filială a partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *