Boc, atacat de USR-PLUS Cluj după ce a fost de acord cu o alianță cu PSD

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Opoziția clujeană din filiala județeană a USR-PLUS a lansat un atac la adresa primarului Emil Boc, după ce edilul a susținut alianța dintre PSD și PNL.

„Useriștii” le reproșează liberalilor că au trădat încrederea clujenilor, care nu i-au votat în 2020 pentru a se alia cu PSD.

Liderii PNL au decis! Vor guvernare alături de PSD, cu toate că au avut o campanie împotriva PSD. Emil Boc a fost foarte decis în această privință încă de la începutul discuțiilor. Oare știe domnia sa că, toți clujenii care au ales PNL/Boc în 2020 au ales că nu vor PSD? Acesta e răspunsul primarului/partidului din orașul/județul cu o populație vădit anti-PSD?” – a declarat Camelia Sălcudean, președinte USR PLUS Cluj.

Mesajul celor de la USR-PLUS Cluj

Nu avem timp de dezamăgiri în politică, dar ne revoltă să vedem ușurința cu care acești oameni au ales, astfel, să trădeze și speranța celor care și-au dorit o guvernare pentru modernizarea statului român alături de USR.

Au promis în campanie lucruri cu care e clar acum că nu rezonau deloc. Le-au spus doar ca să câștige voturi, însă inima lor politică a rămas alături de acel Pe-Se-De care a aruncat țara în aer și căruia i se alătură acum cu atâta ușurință și naturalețe.

În locul reformelor alături de USR, PNL a ales hoția alături de PSD.

Se instalează la putere o coaliție a hoției formată în jurul PNL și PSD care va bloca orice reformă a statului. Direcția de modernizare începută de USR va fi stopată. PNL și PSD au decis să-și păstreze privilegiile, pentru baroni clientela de partid, condus de lideri care au pierdut contactul cu România reală.

PNL și PSD vin la putere împotriva voinței votanților care vor modernizarea României. În decembrie, PNL nu a fost votat pentru a guverna alături de PSD. Astăzi, PNL trădează votul primit.

România avea o șansă la dezvoltare, șansa de a atrage 29 de miliarde de euro din PNRR, de a elimina pensiile speciale și a profesionaliza companiile statului, de a construi spitale și autostrăzi. În schimb, PNL a ales jaful din bani publici, alături de PSD.

Să ne imaginăm ce va însemna justiția în mâinile PSD, partidul care a dat OUG 13 și a eliberat infractorii din închisoare. Ce vor însemna companiile statului în mâinile PSD, partidul care l-a promovat pe Dănuț Andrușcă la Economie.

Lupta USR merge mai departe. Am rezistat împotriva PSD, rezistăm și împotriva alianței toxice dintre PNL și PSD”, a sunat mesajul promovat intens pe Facebook de „useriști”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *