Din 18 ianuarie adio centrale de apartament în noile blocuri din Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Toate blocurile noi care vor fi construite după data de 18 ianuarie la Cluj-Napoca nu vor mai avea centrale termice de apartament, a anunțat luni, 3 ianuarie, primarul Emil Boc, în cadrul unei conferințe de presă.

Astfel, blocurile noi vor avee fie centrale unice de bloc fie se vor conecta la termoficare, dar centralele individuale de apartament vor fi eliminate.

„Pentru viitor în toate blocurile construite în Cluj-Napoca, fie se vor conecta la termoficare, fie vor avea centrale de bloc. Centralele individuale vor fi eliminate„, a declarat Boc.

Actualele centrale de apartament nu vor fi desființate, dar blocurile noi cu mai mult de 6 apartamente nu vor mai avea centrale individuale.

„De la momentul adoptării hotărârii de Consiliu Local, orice proiectare a blocurilor noi care au mai mult de 6 apartamente vor avea în viitor două alternative: fie se conectează la sistemul de termoficare, fie se conectează la o singură centrală de bloc. Nu vom opri debranșarea dacă oamenii nu vor dori„, a declarat edilul, Emil Boc, la sfârșitul anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *