Comisarul european pentru afaceri interne, în vizită în România

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Politica nationala Slider

Comisarul european Ylva Johansson, responsabil pentru afaceri interne, face, luni, o vizită la Suceava şi la Bucureşti, unde se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi ministrul de Interne, Lucian Bode. Ea va vizita şi tabăra de la PTF Siret.

Înaltul oficial european va merge, la ora 9.00, la tabăra mobilă de asistenţă umanitară din zona PTF Siret şi va face declaraţii de presă la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, în jurul orei 10.00.

Ulterior, Ylva Johansson se va întâlni, la Bucureşti, cu ministrul de Interne, Lucian Bode, la ora 12.45, iar apoi va face o vizită la Centrul Operaţional de Coordonare al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, urmată de o conferinţă de presă

De la ora 15.45, comisarul european are programată o întrevedere cu premierul Nicolae Ciucă, iar de la 17.00 se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

 

În cadrul vizitei sale, comisarul va participa şi la o masă rotundă cu reprezentanţi ai societăţii civile. Vizita se va concentra pe situaţia de la graniţa cu Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *