După valul de demisii din USR, filiala județeană o „susține” pe președinta Camelia Sălcudean

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Membrii Biroului Filialei Județene USR Cluj transmit că o susțin pe președinta Camelia Sălcudean, în contextul demisiilor pe bandă rulantă din ultimele zile.

”Biroul Filialei Județene USR Cluj dezminte toate zvonurile care au circulat în ultima perioadă atât pe rețelele de socializare, cât și în presă privind activitatea președintelui Camelia Sălcudean.

Informațiile respective sunt vădit nefondate și au depășit linia afirmațiilor, plasându-se, din punctul nostru de vedere, în zona denigrării și a calomniei. Sunt simple povești, jumătăți de adevăr, lucruri scoase din context care sunt departe de realitatea din organizația noastră. Se poate vedea cu ochiul liber că astfel de jocuri politice nu au alt scop decât zdruncinarea organizației noastre care, de altfel, a fost mereu activă și implicată la nivel de județ prin proiecte și luări de poziții ferme. Faptele vorbesc de la sine și arată că lucrăm ca o echipă. Noi, membrii Biroul Filialei Județene USR Cluj, ne exprimăm ferma noastră susținere pentru președintele Camelia Sălcudean!

Scopul Biroului Județean USR Cluj este să ne concentrăm pe crearea unui cadru optim pentru activitatea filialelor locale și pe dezvoltarea de proiecte în beneficiul cetățenilor, nu pe bârfe.”, a transmis filiala județeană a USR. 

Între această filială și cea municipală sunt tensiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *