Investiție de 45 de milioane de euro la Câmpia Turzii

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Reprezentanții WIP Industries SRL au prezentat miercuri, 16 martie,cea mai mare investiție privată din Municipiul Câmpia Turzii, a transmis pentru Clujul Politic, primarul Dorin Lojigan.

La eveniment au participat Mats Holmgren și Andrei Ciubotaru, din partea investitorului – WIP Industries, respectiv Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii și Sabin Marcel GHEMEȘ, viceprimarul Municipiului Câmpia Turzii.

Societatea WIP Industries, cu capital 100% suedez, investește în Parcul Industrial Câmpia Turzii peste 45 de milioane de euro într-un centru de producție în suprafață de 21.763 metri pătrați. Astfel, în prima fază, investitorul va angaja 200 de persoane.

În centrul de producție vor fi realizate componente pentru mobilier, în baza unui contract ferm, multianual, pe care societatea îl are cu IKEA.

Investiția demarată în Parcul Industrial Câmpia Turzii își va arăta primele efecte în luna septembrie a acestui an, când vor debuta primele angajări, urmând ca finalizarea halei de producție să aibă loc în luna martie a anului 2023.

Odată cu concesionarea parcelei de teren către WIP Industries, Parcul Industrial Câmpia Turzii a fost populat în totalitate. Prin intermediul investițiilor realizate pe platforma industrială din oraș, Câmpia Turzii a devenit un pol regional de dezvoltare în domeniul business

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *