Ciucă, întâlnire cu PNL Cluj: „O filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu reprezentanţii PNL Cluj, „o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara”.

„Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu organizaţia PNL Cluj şi cu primarii liberali din judeţ! Am avut o discuţie foarte aplicată, alături de Lucian Bode, secretarul general interimar al partidului, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi europarlamentarul PNL Daniel Buda. Vorbim de o filială fruntaşă a PNL, cu reprezentanţi în administraţie care sunt un model de urmat pentru toată ţara! Sunt mândru să constat că, acolo unde avem administraţie liberală, lucrurile funcţionează, iar cetăţenii văd rezultatele!”, a afirmat Nicolae Ciucă, vineri, într-o postare pe Facebook.

El a subliniat că, în viziunea sa, este „nevoie de fapte şi de realizări”, iar „dacă ne angajăm, trebuie să facem, pentru că altfel, viziunea fără fapte este goală de conţinut”.

Ciucă a adăugat că PNL „face ce a promis”, referindu-se la faptul că nu vor fi introduse taxe noi anul acesta, iar multe măsuri de sprijin din Pachetul „Sprijin pentru România” sunt deja aprobate.

„Noi, liberalii, avem o misiune clară: să transmitem cetăţenilor acestei ţări şi mediului de afaceri că PNL este un partid care gestionează crizele prin care trece România şi care are soluţii, că îşi revigorează viaţa de partid şi se deschide către societate. Săptămâna viitoare vom avea definitivată întreaga echipă de conducere a partidului şi, din acel moment, trebuie să ne concentrăm pe activitatea internă a partidului”, a punctat Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *