Fostul președinte Remus Lăpușan se întoarce în PSD Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Conform informațiilor Ziarului FăcliaRemus Lăpușan, fost președinte PSD, se va întoarce în partid.

Remus Lăpușan a declarat pentru publicația citată: „Îmi doresc o stângă mai puternică la nivelul județului Cluj și mă gândesc serios să iau o decizie în acest sens în perioada următoare. De altfel, sunt mulți colegi din PSD care îmi cer să revin în partid, dar sunt și colegi din Pro România care doresc să reintre în PSD”.

Politician de succes

Remus Lăpușan e un politician cu vechime la Cluj și de succes. A fost în trecut președintele PSD Cluj, consilier județean, șef al CA Transgaz și CEO pe România la Uniqa.

Remus Lăpușan a intrat în PSD Cluj în 1993. În 1999-2005 a condus TSD Cluj, apoi din 2005 și până în 2010 a deținut funcția de președinte al PSD Cluj-Napoca iar între 2010-2016 a condus PSD Cluj. În mandatul lui Remus Lăpușan, PSD Cluj a obținut cele mai bune rezultate de după 1989 la alegerile locale. Astfel, în 2016, urma alegerilor locale, PSD Cluj a avut 33 de primari, 12 consilieri județeni și 347 de consilieri locali.

Acesta a avut un conflict cu fostul președinte Liviu Alexa și a demisionat iar ulterior a aderat la partidul Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *