Silviu Vexler: Statul Israel va învinge de fiecare dată în faţa terorii / A venit timpul ca întreaga lume să se trezească şi să realizeze ce înseamnă Hamas şi terorismul palestinian. A venit timpul unei condamnari reale

Politica externa Politica nationala Slider

Preşedintele Federaţiei Comunităţilor Evreieşti din România, deputatul Silviu Vexler, afirmă, sâmbătă, că statul Israel va învinge de fiecare dată în faţa terorii, informează News.ro.

El consideră că ”a venit timpul ca întreaga lume să se trezească şi să realizeze ce înseamnă Hamas şi terorismul palestinian”. De asemenea, crede că sunt necesare măsuri concrete şi o condamnare reală.

Statul Israel va învinge de fiecare dată în faţa terorii şi a celor care încearcă să-l distrugă. O coaliţie de organizaţii criminale, teroriste, încearcă din nou să şteargă din existenţă Statul Israel. Vor eşua şi vor plăti costul pentru aceste acţiuni. În acest moment, Statul Israel luptă pentru fiecare dintre noi şi nu doar pentru apărarea sa. Peste 5.000 de rachete au fost lansate din Gaza doar în aceasta dimineaţă, alături de o tentativă de invazie terestră”, a scria, sâmbătă, pe Facebook, Silviu Vexler.

Acesta condamnă ”ura abominabilă şi înfiorătoare având ca ţintă oameni nevinovaţi, în această zi de Şabat care marchează totodată şi sărbătoarea Simchat Torah”.

”A venit timpul ca întreaga lume să se trezească şi să realizeze ce înseamnă Hamas şi terorismul palestinian. A venit timpul unei condamnari reale, iar acţiunile să înlocuiască cuvintele şi unele fantezii. Nu vom ceda niciodată în faţa violenţei şi a extremismului. Nu vom fi intimidaţi, nu vom fi ameninţaţi de nimeni şi nu ne vom trăi, cu siguranţă, din nou viaţa în teamă”, a mai scris Vexler.

El a transmis şi mesajul comunităţii evreieşti: ”Federaţia Comunitătilor Evreieşti din Romania este alături de Statul Israel şi de fiecare victimă a acestor acţiuni criminale, dar mai ales suntem solidari cu toţi cei care luptă în aceste clipe pentru a apăra evreii şi democraţia din întreaga lume”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *