FOTO Protest AUR Cluj în fața Primăriei. Acuză că orașul e sub influența unui cartel de ”băieți deștepți” sprijiniți dei Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Zeci de membri ai AUR Cluj însoțiți de președintele George Simion, de deputatul de Cluj, Alin Coleșa și de coordonatorul județean Cluj, Cristian Șipoș au protestat, sâmbătă, la ora 09.00, în fața Primăriei Cluj-Napoca.

”Alarma de Trezire!!! Protest Masiv împotriva Complacerii Politice și Corupției Locale

Dragi Clujeni,

AUR Cluj, împreună cu președintele nostru domnul George Simion, vă invităm la un protest masiv. Este momentul să deranjăm confortul cartelului politic condus de inertul Emil Boc.
Da, le transmitem acest mesaj de trezire din comoditate: suntem atenți!

Ei sunt adormiți în beneficiile ce îi îngrașă și le blochează și mintea. Noi vrem ce e mai bun pentru clujeni. Nu mai putem tolera conducerea veșnică a PNL-ului roșu, PSD-izat și bruxelizat! Acest protest are drept scop să înceteze păcălirea cetățeanului de rând, pentru a face loc soluțiilor care au menirea de a eficien2za în sfârșit orașul.

Noi propunem extinderea programelor grădinițelor școlare, rezolvarea problemelor de transport interjudețean și legarea firmelor de transport private cu CTP. Noi chiar căutăm soluții și pe noi nu ne veți găsi adormiți sau comod îngrășați. Avem ochii deschiși asupra Consiliului Local și asupra împroprietăririlor ilegale. Intensificăm supravegherea.

Dezgustul nostru este direcționat spre acei poli2cieni care preferă să-și dedice timpul protejării intereselor altor țări în detrimentul propriei națiuni, care favorizează agricultura străină în dauna agriculturii românești. Încercăm să-i trezim pe cei care își pierd conștientizarea realității din cauza seducției posturilor călduțe de la Bruxelles. Nu ne dorim să fim slugi, ci servitori devotați poporului român.

Este  îngrijorător să observăm că protecția Ucrainei primează asupra interesului național al României, un subiect amar pentru toți românii. Ajutorul nostru ar trebui să fie negociat drept echitabil!!! Fără a încălca integritatea noastră teritorială.

Cluj-Napoca, un oraș vibrant și deschis, pare să fie sub influența nefastă a unui cartel, un cerc de favoriți care dansează în jurul primarului. Prea multe contracte sunt încredințate aceleiași camarile de „băieți deștepți”, cu licitații ce par să fie doar pentru formă, căci mereu favorizează adepții de vază ai administrației.

Noi nu ne întoarcem spatele! Fiind o forță de opoziție viguroasă și consecventă, monitorizăm aceste activități și luptăm pentru un tratament echitabil și o conducere transparentă. În timp ce alte partide nonguvernamentale par să aștepte doar firimituri de la „stăpân”, noi ne angajăm să lucrăm pentru drepturile tuturor cetățenilor.

 Trezirea a început!”, a transmis conducerea AUR Cluj.

Pe pancartele protestatarilor se puteau citi critici dure aduse administrației locale în special primarului Emil Boc dar și la adresa PNL.

”Boc distruge Cluj-Napoca, orașul mafiei imobiliare”, ”Jos amantele din PNL”, ”Stop speculei imobiliare” se putea citi pe pancartele auritilor care au înconjurat primăria.

Tot ieri a avut loc și reunirea filialei județene a femeilor AUR la care au participat, la Grand Hotel Italia, 240 de femei din tot Ardealul. Conferința a fost moderată de Ramona Bruynesells, președinte organizatia de fenie aur pe România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *