Consiliul Județean a demarat lucrări de asfaltare pe lotul 2 al DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Consiliul Județean a demarat lucrări de asfaltare pe lotul 2 al drumului județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău.  În cadrul lucrărilor de întreținere derulate pe drumul județean DJ 107T Mărișel – Măguri Răcătău, mai exact pe sectorul de drum situat pe raza Lotului 2, Consiliul Județean Cluj a demarat asfaltarea unui tronson în lungime de 3,2 kilometri.

Lucrările, în ansamblu, vizează sectorul în lungime de 15,6 kilometri, cuprins între kilometrul 8+000 și kilometrul 23+600.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Continuăm lucrările de întreținere pe acest drum județean prin asfaltarea unui sector care traversează una dintre cele mai spectaculoase zone ale județului. Vor avea de câștigat, cu siguranță, atât comunitățile din zonă cât și turismul care va fi, astfel, impulsionat”

De asemenea, sunt executate mai multe tipuri de lucrări constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, colmatarea mecanizată a rosturilor și a crăpăturilor, tratarea burdușirilor și a tasărilor, lucrări de asigurare a scurgerii apelor din zona drumului prin curățarea și desfundarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, completarea de acostamente cu material pietros, refacerea camerei de cădere și a timpanelor la podețe, precum și montarea de parapet metalic.

Reamintim, în acest context, faptul că forul administrativ județean a demarat, recent, lucrări și pe raza Lotului 1, pe tronsonul  cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 5+000 al drumului județean DJ 107T.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *