VIDEO. Protest AUR Cluj împotriva comasării alegerilor în fața sediului PSD Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Filiala AUR Cluj a organizat un protest împotriva comasării alegerilor în fața sediului PSD Cluj. Zeci de membri AUR au venit cu lumânări în fața sediului PSD, partid aflat la putere în coaliție cu PNL.P

Precizăm că există discuții la nivel de alianță PSD-PNL cu privința comasării dar nu s-a luat nici o decizie. Inclusiv președintele Iohannis a spus că ar fi oportună o comasare datorită celor patru ture de alegeri, europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale în două tururi.

Dar AUR Cluj nu a mai avut răbdare și a iesit preventiv cu un protest.

„În lumina torțelor luptei noastre pentru dreptate, membrii AUR au depus lumânări în fața sediului PSD. In amintirea democrației care a fost călcată în picioare de acțiunile abuzive, neconstituționale și ilegale ale comasării alegerilor. Este un gest venit din adâncul disperării celor care își văd scaunele periclitate.

Este un moment de cotitură, cetățeni ai Clujului!

Acțiunea noastra nu este doar un simbol, ci un strigăt de trezire pentru fiecare român ce ține la dreptul său suveran de a-și alege reprezentanții fără manipulări grosolane. Când neamul este în pericol, nu putem sta cu mâinile încrucișate. Ne adunăm forțele, aprindem flacăra rezistenței și aducem omagiul cuvenit democrației pe care unii vor să o înmormânteze! Să o aducă în bezna uitării, la nivelul de basm al lui „a fost odată…”.

Nu ne vom lăsa călcați în picioare de această tentativă de uzurpare a voinței populare prin comasarea unor alegeri atât de diferite unele de altele: europarlamentarele cu localele. Sufletul românului nu poate fi vândut de către politicienii aflați în pragul disperării, pentru care propriile interese cântăresc mai mult decât destinul întregului popor.

Mesajul nostru este clar: Nu vom accepta moartea democrației. AUR este speranța care nu poate fi stinsă….” a comunicat formațiunea politică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *