Ministrul Rafila la ”Ceremonia de spargere a solului” la Spitalul Regional de Urgență: ”Traficul în Florești este nu complicat, ci foarte complicat”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
 

”Este vorba despre cele trei spitale regionale de urgență din România, lucrările au început efectiv la toate cele trei spitale, și aici la Cluj va fi o inaugurare simbolică, pentru că deja constructorul lucrează de o lună și aproape 10% din lucrările pe care trebuie să le realizeze sunt finalizate. E o situație mai complicată. Aici la Cluj trebuie făcuți niște pereți de sprijin pentru acest teren care va fi excavat, și care va trebui pregătit într-un mod special și sunt convins că și din punct de vedere al timpului necesar se vor încadra, iar noi o să facem tot ceea ce este posibil, astfel încât actvitatea de construcție propriu-zisă a edificiului să nu aibă niciun fel de întârzieri”, a declarat ministrul Sănătății Alexandru Rafila.

Rafila: Trafic foarte complicat

Ministrul Sănătății le-a atras atenția șefilor din administrația publică locală că trebuie să rezolve problema traficului până ce e gata spitalul. 

”Mă bucur că sunt aici colegii de la administrația locală. Spitalul se va face, dar trebuie să fim siguri că în patru ani vom avea un acces rapid pentru pacienți, pentru că e un spital de urgență. Traficul aici în Florești am constatat că este nu complicat, ci foarte complicat, și cred că trebuie găsită o soluție până atunci. Sunt convins că va exista acest interes. Cred că acest spital nu are nevoie de prea multă publicitate. O să fie el, prin ceea ce face, va reuși să devină un reper pentru Ardeal, și cred ca demult Ardealul avea nevoie de un astfel de obicetiv în domeniul sănătății”, a mai spus  Rafila.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *