Ciolacu: Vrem să menţinem puterea de cumpărare a românilor şi să susţinem avansul produselor româneşti pe piaţă: acesta cred că este singurul “tandem” care contează atât în acest an, cât şi în viitor!

Politica nationala Slider

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri, că vrea să menţină puterea de cumpărare a românilor şi să susţină avansul produselor româneşti pe piaţă, adăugând că acesta consideră că este singurul “tandem” care contează atât în acest an, cât şi în viitor, în urma informaţiilor apărute în spaţiul public privind un tandem Mircea Geoană – candidat la Cotroceni şi Marcel Ciolacu – premier.

Premierul afirmă într-o postare că ”inflaţia a scăzut în luna mai la aproape 5%, adică atât cât prognoza BNR că va ajunge abia la finalul acestui an”. 
 
”Măsurile luate de PSD la guvernare, de plafonare a preţurilor la energie şi gaze, respectiv a adaosurilor comerciale la alimente de bază, au fost cele mai eficiente soluţii în sprijinul românilor. Am reuşit să reducem inflaţia de la vârful de aproape 17% din noiembrie 2022 cu aproape 12 puncte procentuale – cea mai accentuată scădere din întreaga Uniune Europeană!”, spune şeful Executivului. 
 
”Nu vom ezita să luăm în continuare decizii care să protejeze nivelul de trai al populaţiei. Vrem să menţinem puterea de cumpărare a românilor şi să susţinem avansul produselor româneşti pe piaţă: acesta cred că este singurul “tandem” care contează atât în acest an, cât şi în viitor”, mai transmite preşedintele PSD. 
 
G4 Media a relatat, miercuri, citând surse politice, că Marcel Ciolacu le-a transmis marţi liderilor liberali în şedinţa de coaliţie că dacă PNL nu e de acord să îl susţină pe el drept candidat comun la alegerile prezidenţiale, PSD ar urma să meargă cu tandemul Mircea Geoană – candidat la Cotroceni şi Marcel Ciolacu – premier. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *