Șeful campaniei lui Sărmaș, răspuns dur lui Boc care a invocat o conspirație: ”Nu, boss, au fost 2 camere și o dronă. Practic, te-am pus în genunchi cu praștiile. Ne ierți că am îndrăznit să venim peste matale, dar să știi că nu-i decât începutul”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ieșeanul Vlad Mercori,  CEO al platformei StakeBorg, specializată în conceptul de blockchain, a fost coordonatorul campaniei electorale a candidatului independent la Primăria Cluj Napoca, Sabin Sărmaș.

Campania derulată de Sărmaș a fost cu totul altceva față de cele din 2020 și 2016, și a prins teribil la o mare parte din publicul clujean. Sărmaș a scos 30 la sută, cel mai bun rezultate scos vreodată de un independent la localele clujene,  35.800 de voturi), în condițiile în care în ultimii 10 ani, niciun alt contracandidat al lui Boc n-a mai reușit să scoată mai mult de  9%.

Emil Boc, la prima sa ieșire la radiourile ”prietene” a atacat dur, invocând o conspirație împotriva sa, fără să se refere la căderea teribilă de popularitate, de la 78 la sută în 2020 la 43 la sută de acum! 

Primarul l-a acuzat pe Sărmaș că a avut în spate „mulți bani și „o mașinărie de producție mai ceva ca-n marile studiouri de filme”.

Nu peste mult timp șeful de campanie Vlad Mercori a răspuns dur lui Boc, câștigătorul scrutinului.

Clujul Politic redă postarea lui Mercori:

„Draga Emil Boc,

Nu ti-as fi scris, dar am vazut ca ai facut referire la munca mea si a echipei mele din campania lui Sabin de la Cluj.

Las si clipul ca mai buna reclama de atat nu ne puteai face.

Ai zis asa:

1. „Unul dintre candidati a avut o masinarie de productie cum numai marile studiouri de filme din lume isi permit”

Nu boss, au fost 2 camere si o drona. Practic, tu te plimbai cu tancul sovietic prin oras si noi te-am pus in genunchi cu prastiile.

 

In timp ce tu mergeai si vorbeai singur in live-uri precum si cel atasat unde, la propriu, terminai dupa o ora cu 2 like-uri, noi gandeam campanii creative din care lumea sa inteleaga ca esti campion absolut la aruncat praf in ochi.

 

2. „Oameni care au fost adusi din alte parti din tara la Cluj”.

Ne ierti ca am indraznit sa venim peste matale, dar sa stii ca nu-i decat inceputul. Inca din 2012 cand am condus campania impotriva prietenei tale, Elena Udrea, de la Roman am dat de gust. Stii ce gust? Ala de a povesti lumii cum voi, basistii sadea, sunteti o sleahta de manglitori.

Ai coborat de la 74% la 42% si doar ce ne-am incalzit.

3. „Au fost sute de angajati, persoane instruite”

Aici te-ai prins, dar pe jumatate.

Am fost 5 oameni. Dar foarte, foarte buni, nu leprele alea de le platesti tu din bani publici de la primarie si apoi ii folosesti si in campanie.

4. „Vedeti cum din toti contracandidatii unul iese din comun”

Exact. Te-ai obisnuit sa defilezi si sa iei procente ceausiste si atunci cand in sfarsit ai opozitie esti profund mirat. Stiu ca e greu de digerat ca Sabin a luat singur cand tot PNL Cluj la Consiliul local, dar asta e realitatea.

Stii ce e si mai greu de digerat pentru tine?

Ca am facut-o cu informatii venite de la oameni din jurul tau, din partidul tau si din institutia pe care o conduci.

Nu pentru ca i-am intrebat ci pentru ca nimeni nu te mai suporta pentru cum te porti cu ei. II jignesti si ii umilesti.

 

Fix ce face orice dictator care nu stie sa plece la timp.

 

Draga Emil Boc, ti-am stricat jucaria.

Nu mai pune slugile din UBB sa justifice faptul ca ai apus.

Esti impuscat, dar neingropat.

More soon.

Gata cu visele pentru prezidentiale.

Te pup!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *