Elena Udrea, masterandă la Facultatea de Teologie din cadrul UBB Cluj, la BUGET!

Politica nationala

Fostul candidat la președinția României și ministru al Turismului, Elena Udrea, a luat-o pe calea credinței și s-a înscris la un masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, secția Asistenţă pastorală, acolo unde a fost admisă la buget.

„Dorinţa mea e să mă pregătesc în consiliere pastorală tocmai pentru a putea să-i spijin pe cei care au probleme de natură emoţională, spirituală, care se pot trata inclusiv prin metode religioase. Pe viitor s-ar putea să mă înscriu chiar la facultate, dar momentan m-am înscris la master, pentru a putea fi cât mai repede aproape de cei care au nevoie de sprijin. (…) În faţa morţii, nu există atei. Dumnezeu ne aduce la un moment dat în faţa lui”, a explicat Elena Udrea la România TV.

media-147445068673795200

Udrea a mai mărturisit pentru Kanal D că intenționează să deschidă un ONG pentru a ajuta oamenii săraci, numit Institutul Fericirii.

„M-am spovedit pentru prima oara in viata mea anul trecut, nu intelegeam de ce e important. Nu trec prin cea mai linistita si fericita perioada din viata mea si, cu toate astea, eu ma simt extraordinar de bine. Fac 15-20 de minute de meditatie pe zi. E important sa iti rupi 20 de minute din timp, sa te retragi, sa nu te gandesti la nimic, sa vezi apoi ce minuni se intampla in viata ta”, spunea Elena Udrea acum câteva zile la KanalD.

„Prima data m-am spovedit in luna noiembrie a anului trecut. Nu intelegeam importanta acestui act. Sunt lucruri care imi apasau constiinta, sunt lucruri pe care nu poti sa le spui altcuiva. La psiholog nu am fost niciodata. Mulţi vor crede că am înnebunit”, a mai spus Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *