Cât a donat Emil Boc partidului pentru a câștiga un nou mandat de primar?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Potrivit unui comunicat al PNL Cluj transmis, duminică, primarul Emil Boc ar fi donat suma totală de 50.000 de lei în campania electorală din 2016, aceasta fiind suma raportată de către partid către departamentul central de contabilitate al PNL şi ulterior mai departe către Autoritatea Electorală Permanentă, care a realizat publicarea în Monitorul Oficial.

„Domnul Emil Boc a donat către PNL Cluj suma de 50.000 lei, ca şi contribuţie financiară la campania pentru alegerile locale din 2016. Aceasta sumă a fost raportată de către PNL Cluj către departamentul central de contabilitate al PNL şi ulterior de aici mai departe către Autoritatea Electorală Permanentă, care a realizat publicarea în Monitorul Oficial. Considerăm că pe acest circuit de raportare a intervenit o eroare materială, ajungându-se la suma eronată de 100.000 lei. Menţionăm că PNL Cluj va face toate demersurile necesare pentru îndreptarea acestei erori şi publicarea în Monitorul Oficial a sumei corecte care a făcut obiectul donaţiei, respectiv 50.000 lei”
, se arată în documentul citat.

Reacţia PNL Cluj vine ca informaţiilor publicate de Monitorul Oficial cu privire la cuantumul contribuţiei financiare către PNL Cluj, realizate de către Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, în anul 2016, informaţii ce au fost, ulterior, preluate în media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *