Maria Forna, noul preşedinte al TNL Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Comitetul de Coordonare Județean al TNL Cluj a avut loc.  vineri, 6 octombrie, în cadrul căruia a fost ales un nou birou de conducere, iar Maria Forna a fost aleasă în funcţia de preşedinte al tineretului liberal clujean pentru un mandat de 2 ani.

„Alături de noua echipă avem misiunea de a trasa întregii organizații o foaie de parcurs cu obiective clare prin care să ne aducem aportul la lupta partidului nostru în procesul de opoziție față de monstruoasa guvernare PSD-ALDE și, nu în ultimul rând, la câștigarea bătăliilor electorale care ne așteaptă în anul 2019 începând cu alegerile europarlamentare și continuând cu alegerile prezidențiale iar în anul 2020 cu alegerile locale și parlamentare.

Într-o Românie măcinată de scandaluri politice, de lipsa locurilor de muncă, a investițiilor, a șomajului crescut, tinerii din România aleg să părăsească țara pentru a-și crea un drum mai bun în viață peste hotare. Tinerii au nevoie de o țară care să le ofere șansa împlinirii într-o viață normală, o țară de care să se simtă legați și față de care să se simtă responsabili. Cred că este nevoie de reclădirea încrederii între generații și oferirea posibilității de a ne schimba țara în bine și de a ne construi aici, în țară, un viitor mai bun. Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Călin Popescu Tăriceanu, Olguța Vasilescu și nu în ultimul rând ministrul habarnist al educației, Liviu Pop, sunt doar o parte din camarila PSD-ALDE care și-au arătat măsura incompetenței și a neputinței de a guverna România. Aici ne revine nouă misiunea, ca tineri politicieni, să le explicăm celor din generația noastră faptul că singurul medicament pentru însănătoșirea României de cancerul roșu care o macină este o guvernare de dreapta asigurată de PNL. 

Să nu uităm faptul că suntem locuitori ai județului Cluj, iar ceea ce este Clujul astăzi este rezultatul politicilor de dreapta, a oamenilor de dreapta care au condus Municipiul Cluj-Napoca sau județul Cluj. Faptele au fost întotdeauna cartea noastră de vizită și trebuie să fim mândri că suntem parte a echipei PNL Cluj.

Toți cei care am fost aleși ieri trebuie să nu uităm că avem datoria morală de a ne asuma o mare responsabilitate politică iar de modul în care vom ști să ne îndeplinim atribuțiile, vor depunde și rezultatele electorale ale alegerilor viitoare. 

Le mulțumesc și pe această cale colegilor care săptămânile trecute și-au încheiat mandatele. În urma alegerilor pe care le-am derulat în ultimele zile, am generat noi conduceri legitime care vor asigura funcționarea structurilor TNL din Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii, Gherla, Dej, Huedin și Florești. Le mulțumesc colegilor din biroul permanent județean care ieri și-au încheiat mandatul și, alături de care, începând cu anul 2014 de la momentul fuziunii celor două foste formațiuni, am încercat și sper că am și reușit, să ne armonizăm și să ne închegăm ca și echipă. 

Iar noii echipe din care sunt onorată să fac parte, îi urez mult succes în viitoarele bătălii electorale. 
Le mulțumim sincer colegilor noștri seniori pentru colaborarea excelentă avută până în acest moment și sunt convinsă că acest parteneriat solid și sănătos va continua și pe viitor.

 

Componența noului BPJ al TNL Cluj:

Președinte – Maria Forna

Președinte Executiv – Flavia Petruș

Prim-vicepreședinți – Mircea Miron și Cătălin Nistor

Secretar General – Bogdan Covaliu

Secretari Generali Adjuncți- Diana Chiș și Adina Rațiu

Vicepreședinți: 

Cătălin Vlăduț Ciubotariu 
Ioan Cozma
Daniel Filip 
Sergiu Marcu
Paul Măhălean 
Bogdan Moga
Paul Fărăgău
Bogdan Pivariu
Georgiana Sima

Membri: 

Răzvan Artiudean
Horațiu Bodea
Ovidiu Ghior
Florin Groșaru
Marius Tritean
Andreea Mureșan
Alin Stan
Anca Șerban
Mihai Tehei

Președinte Comisia Județeană de Arbitraj- Vlad Morar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *