Ioan Aurel Pop, atacat de prefectul studenților în cazul ministrului Valentin Popa

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Prefectul studenţilor din UBB Cluj, Cătălin Hădadea, a susţinut că nu este rolul universităţilor să elogieze un conducător al ministerului şi a cerut explicaţii rectorului UBB pentru semnătura de susţinere a viitorului ministru.

„Nu este rolul universităților să elogieze un vremelnic conducător al ministerului. Importanța și implicarea ministrului în viața universitară a fost și este în continuarea una dintre cele mai importante surse de mediocritate în sistemul educațional. Învățământul trebuie să posede un cadru legislativ statornic și o autonomie serioasă ( după cum zice și LEN) tocmai veșnica așteptare după noi ordine de ministru sau directive ale unor directori matusalemici dezechilibrează și distruge orice încercare de construcție a unui învățământ rațional și coerent. Constat cu interes că 30 de iluștri (respectabili bunăoară) din tot atâtea instituții prestigioase „ca braga” majoritatea dintre aceastea pe undeva pe la o stea sau doua , cu câteva excepții ASE sau UPM Tg. Mureș susțin cu tărie că prof.dr.ing. propus pentru funcția de ministru este cel mai bun. Ulterior aflăm că demersul ( specific oamenilor odihniți) mai este semnat și de alți 15 rectori, de data acesta trecem în rândurile Universităților situate în partea de sus a clasamentului (deocamdată), situația devine din ce în ce mai interesantă deoarece nu cred că a fost un context de vrei, nu vrei bea Grigore agheasmă.

Dacă într-adevăr ultimul update al celor de la Agerpres (oficiosul) este asumat de cei care au fost alăturați listei e oarecum de neînțeles, numele UBB apare pe acea listă, ceea ce este intrigant deoarece persoana care este reprezentantul legal al unei universității, din prima secundă a începerii mandatului său semnează în numele Universității, așadar în numele nostru al tuturor, așteptăm cu interes să vedem motivul pentru care toți ne alăturăm domnului prof.dr.ing”, a afirmat Cătălin Hădadea, prefectul studenţilor de la UBB Cluj, într-o postare pe Facebook, intitulată „#nuînnumelemeu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *