Deputatul USR Emanuel Ungureanu, mesaj pentru Ministrul Sănătăţii: „Luptați pentru fiecare bolnav de cancer din România ca și cum ar fi copilul dumneavoastră”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Direct din fata sediului Institutului Oncologic Cluj, deputatul USR Cluj Emanuel Ungureanu a tinut sa ii transmita noului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, un mesaj privind situatia bolnavilor de cancer din Romania. Acesta i-a transmis actualului ministru sa lupte pentru fiecare bolnav de cancer din Romania ca si cum ar fi copilul dansei.

„Mesaj pentru doamna Ministru al Sănătății Sorina Pintea: Luptați pentru fiecare bolnav de cancer din România ca și cum ar fi copilul dumneavoastră!
ministru, este inadmisibil faptul că în Comisiile de specialitate din Ministerul Sănătății nu sunt cuprinși și reprezentanții pacienților. Este strigător la Cer că sunt medicamente care pot salva viața unor pacienți ca Adrian Vințan din Alba-Iulia și ele nu se pot găsi compensate, gratuit pentru toți bolnavii care au nevoie de ele.
Câți euro costă viața, doamna ministru? Câți bolnavi de cancer poate salva țara noastră? Când vom vedea mesajul „Eu nu iau mită” pe halatele medicilor din spitalele oncologice din România! Luptăm pentru Viață!”
, a sustinut Ungureanu.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *