Un inginer constructor în vârstă de 37 ani, candidatul USR Cluj la Primăria Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

USR Cluj a stabilit candidatul pentru primăria celei mai mari comune din România, Florești, în data de 22 mai. Este vorba de Sergiu Leuce (37 ani), fondator al USR Florești, de profesie inginer constructor.

Candidatura lui Sergiu Leuce a fost desemnată prin vot secret. Acesta are peste 10 ani de experiență în domeniu și în conducerea echipelor unor proiecte de amploare.

Leuce este membru fondator al filialei USR Florești, a avut numeroase intervenții politice și a fost activ implicat în acțiuni care au vizat comuna.

De la înființare, filiala USR Florești a fost mereu prezentă în viața politică a floreștenilor, iar Sergiu Leuce este cunoscut în Florești pentru atitudinea față de lipsa de viziune a #încăprimarului Șulea, dar și pentru activitatea si propunerile acestuia. Unele dintre aceste propuneri sunt astăzi preluate atât de administrație cât și de alți politicieni locali.

Am organizat alegeri ținând cont de măsurile de siguranță necesare, avem cea mai pregătită echipă, cu unii dintre cei mai buni oameni. Sergiu este cu siguranță, cel mai potrivit om pentru Florești” – Larisa Șenilă președinte USR Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *