PSD Cluj îl susține pe condamnatul la închisoare Horia Șulea la alegerile locale din Florești

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Actualul primar al celei mai mari comune din România, fostul liberal Horia Șulea, va fi sprijinit la alegerile locale din 27 septembrie de către filiala locală a PSD Florești.

După ce a fost exclus din PNL din cauza condamnării la închisoare pe care o are la activ pentru trafic de influență, Șulea și-a depus candidatura ca și independent pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din 27 septembrie. Și pentru că PSD Cluj și-a demonstrat incapacitatea de a găsi un candidat propriu pentru Primăria Florești a luat decizia de a-l susține pe primarul-condamnat la închisoare.

Iar PSD nu este singurul partid care îl va susține pe cel poreclit „Șuleiman” în curs pentru al doilea mandat de edil, Partidul Rebublican și ALDE îl vor susține pe acesta.

Candidații de pe lista PSD la Consiliul Local Florești, Puiu Șumlea și Răzvan Cazacu, au ajuns la un acord cu Horia Șulea pentru a-l susține în mod public.

Horia Șulea, primarul Floreștiului, a fost suspendat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL în luna ianuarie a acestui an, după ce a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu pentru efectuarea unor plăți nelegale a serviciilor de curățenie stradală și deszăpezire din comuna pe care o conduce, decizia nefiind definitivă.

PNL Cluj îl va avea candidat la Primăria Florești pe viceprimarul comunei, Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *