Steluța Cătăniciu, campioana traseismului, vrea al treilea mandat

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul de Cluj, Steluța Cătăniciu își dorește să obțină un al treilea mandat de parlamentar. De data asta din partea PSD Bihor, pentru care face campanie asiduu în județul vecin. Cătăniciu candidează de pe locul 2 pe listă la Camera Deputaților din partea PSD Bihor.

Steluța Cătăniciu, a treia din dreapta (cu pliante în mână) primul rând în campanie electorală pentru alegerile parlamentare, alături de Ioan Mang, lider PSD Bihor / foto cont de facebook Steluța Cătăniciu

Reaminim că deputatul Steluța Cătăniciu a trecut până acum prin numai puțin de cinci partide! Ea a fost membru PD-L, PNL, ALDE, PP-USL și acum PSD! 

Steluța Cătăniciu în campanie electorală în Bihor

Steluța Cătăniciu a fost în ALDE, iar în iunie 2020 a trecut în grupul parlamentar al PSD. Apoi a plecat din ALDE de tot, la PP-USL, condus de penalul Dan Voiculescu, patronul trustului Intact.

Iar acum e în PSD, pe listele căruia candidează oficial în județul Bihor.

Reamintim și că Steluța Cătăniciu, avocată de profesie,  a fost declarată de Agenția Națională de Integritate (ANI) incompatibilă pe când era consilier local la Cluj-Napoca și a pierdut definitiv procesul cu ANI la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cu toate acestea nu și-a pierdut postul de parlamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *