Maria Forna, la Clujul Politic LIVE!: „Preconizăm că luăm în jur de 47-48%, care ne va asigura cinci locuri de deputați și unul de senator, cu tot cu redistribuire”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Consilierul județean PNL Cluj Maria Forna, președinte TNL Cluj și candidat pe locul 5 la Senat pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a fost primul invitat al jurnalistului Tiberiu Fărcaș la prima emisiune Clujul Politic LIVE!

De profesie jurist și cu o experiență politică de 16 ani, Maria Forna este absolventă de comunicare și relații publice din cadrul Facultății de Științe Politice și Administrative ale Comunicării din cadrul Universității Babeș-Bolyai și de Facultatea de Drept „Dimitrie Cantemir”.

Aceasta i-a îndemnat pe clujeni să voteze lista PNL pentru alegerile parlamentare pentru că este formată din tineri ambițioși, de oameni cu mare experiență în politică, care își vor concentra energia pe dezvoltarea județului Cluj.

Forna a explicat că unul dintre obiectivele administrației liberale și ale candidaților PNL Cluj va fi absorbția de fonduri europene și realizarea principalelor investiții majore cum ar fi Spitalul Pediatric Monobloc, Centura Metropolitană, Metroul și Spitalul Județean de Urgență Cluj.

Ea mai a mai susținut că una dintre prioritățile sale în calitate de consilier județean în mandatul 2020-2024 va fi susținerea tinerilor din politică, atât din mediul urban, cât mai ales din mediul rural și încurajarea lor pentru a porni inițiative și afaceri în localitățile lor de origine.

„Mi-aș dori ca la un moment dat să ajung în Parlament, dar îi îndemn pe toți să îi voteze pe colegii mei, pe domnul Adrian Oros, pe Radu Moisin, pe Mircea Moroșan, pe Ovidiu Câmpean sau Sabin Sărmaș.

Mi-aș dori să luăm în acest mandat vom lua cinci mandate de deputați și două de senatori.

Nu sunt analist politic, sunt membră de partid, așa că nu pot da un pronostic, trebuie să fiu subiectivă. Noi preconizăm că luăm în jur de 47-48%, procent care ne va asigura cinci locuri de deputați și unul de senator, cu tot cu redistribuire”, a declarat Forna, consilier județean PNL Cluj.

VIDEO

Clujul Politic LIVE! este o serie de emisiuni politice si administrative care îi va aduce în scenă pe principalii actori politici ai județului Cluj, parlamentari, primari, consilieri județeni, locali, foști politicieni, analiști, ziariști, candidați ai alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Emisiunile vor continua și după campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *