Emil Boc, poziție critică la guvernul liberal: „Acest guvern a preluat o parte din lucrurile negative ale guvernărilor anterioare”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a lansat un nou atac la adresa guvernului liberal și cere să fie respectată legea în raport cu toate autoritățile statului. Aceasta reacție vine ca urmare a poziției Asociației Municipiilor din România, for al cărui președinte este edilul Clujului, a avut o poziție dură la adresa Guvernului Cîțu.

Acest guvern a preluat o parte din lucrurile negative ale guvernările anterioare. Poziția noastră a Asociațiilor Municipilor este una instițională, nu este nici de război, nici de ceartă, e una de invitație la colaborare și de respectare a legii. Noi în calitate de asociație nu putem sta pasivi și să vedem cum drepturile pe care le avem, de a ne expune punctul de vedere și de a amenda legislația să fie ignorate. Legea spune că orice decizie a guvernului, orice ordonanță de urgență sau act normativ care vizează administrația locală trebuie să fie consultată cu minim 10 zile în caz de urgență și 15 zile în mod obișnuit. Ori noi cu o zi înainte am primit actul normativ, fiind în imposibilitatea de a analiza conținutul lui.

Ceea ce noi am spus acolo este ca aceste practici să se oprească și să fie respectată legea în raport cu toate autoritățile statului”, a declarat Emil Boc la ZIUA LIVE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *