Ajunge Rareș Bogdan președinte PNL? „Nu exclud, dar în acelaşi timp pot să susţin pe oricine altcineva”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Europarlamentarul clujean Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, ar putea canduda la șefia partidului. Acesta a declarat că nu exclude această posibilitate la COngresul PNL din acest an, dar poate susține pe oricine altcineva.

„Nu ştiu dacă voi candida. Pot să susţin pe cineva, nu neapărat (să candidez – n.r.). Nu exclud, dar în acelaşi timp pot să susţin pe oricine altcineva. Voi face parte dintr-o echipă, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu moţ în fruntea echipei. Pot fi poziţia doi, trei, patru cinci”, a declarat prim-vicepreședintele PNL, citat de MEDIAFAX.

„E o bătălie pe termen lung. Alegerile nu sunt mâine. Ea o chestiune pe termen lung. (…) Nu regret nimic din ceea ce am spus. Am spus putrul adevăr şi cred că am realizat un prim pas- am reuşit să arăt că există opoziţie în partidul de guvernământ şi am cerut democratizarea deciziilor. (…) Nu dăm înapoi. Pentru moment ce am făcut este suficient”, conchide el.

Rareş Bogdan a declarat că partidul are nevoie de o reformă totală şi că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale.

„I s-a umflat capul. Şi-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat prim-vicepreședintele PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *