Deputatul clujean Ilie Coleșa, la protestul AUR împotriva restricțiilor: „Vrem să se oprească acest teatru prost care se numește starea de alertă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Liderul AUR Cluj, deputatul clujean Ilie Coleșa, a vorbit și el manifestanților adunați astăzi la amiază în fața Prefecturii din Cluj pentru a protesta împotriva restricțiilor și măsurilor pandemiei de coronavirus.

Coleșa a susținut eliminarea obligativității purtării măștii în spații publice deschise și în aer liber.

„Ne-am adunat astăzi aici pentru că vrem să se oprească acest teatru prost și trist, care ne costă atât de mult, ne costă vieți nevinovate, care ar fi putut fi salvate, ne costă educația și sănătatea copiilor noștri, ne costă economia, industria, serviciile românești, atâtea câte mai sunt.

Vrem să se oprească acest teatru prost care se numește starea de alertă, care ne este impusă, care nu are nimic democratic în ea. Noi, aleșii voștri avem datoria să vă reprezentăm, nu putem vota împotriva acestei stări de alertă, care nu are nimic ca atare nimic democratic în ea.

Dorim și cerem să se oprească acele măsuri abuzive care nu au nicio justificare medicală. Vrem ca masca să nu o mai purtăm în aer liber, unde nu are niciun rost. Vrem să respirăm aer liber și să ne bucurăm de soare în spațiul public. Nu avem nevoie de ea aici (n. red. și-a aruncat masca pe jos).

Copiii noștri să aibă parte de o educație adevărată, reală, nu virtuală, nu mincinoasă, nu o anti-educație, care e un adevărat genocid asupra minții și sufletul lor.

Bineînțeles dorim ca cei care vor sau au nevoie de școala online să o poată face, dar cei care ne dorim să ne trimitem copiii la școală vrem să putem face asta. Acest simulacru de educație sacrifică copii, pe altarul minciunii. Nu există nicio justificare pentru așa ceva. Vrem ca medicii noștri să aibă dreptul să trateze conform conștiinței și cunoștințelor lor, nu pe baza unor protocoale ridicate la rangul de dogme. Vrem să știm de ce mor morți noștri, care este motivul: virus, protocol prost sau lipsa îngrijirii? Vrem să știm, sunt lucruri simple, nu avem de ce să fugim de ele și să le ascundem”, a declarat Ilie Coleșa la protestul AUR de la Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI

Protest organizat de AUR, împotriva restricțiilor anti-COVID, în centrul Clujului. Funar, printre manifestanți!

De la Cluj, liderul AUR George Simion a cerut demisia Guvernului pe motiv că „și-a dovedit incompetența”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *