Emil Boc cere Guvernului să elimine restricțiile. Cu o zi înainte, vorbea de un concert cu mii de oameni la Cluj pentru a verifica câți oameni se îmbolnăvesc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Emil Boc a declarat, marți, că Guvernul României trebuie să-și adapteze măsurile de combatere a pandemiei și să le elimine treptat, scrie cluj24.ro.

Eu cred că deocamdată măsurile care sunt în vigoare trebuie respectate, dar Guvernul trebuie să gândească foarte clar un plan de eliminare treptată a restricțiilor, așa cum fac și alte țări din UE și să pună accent masiv pe vaccinare. Vă amintesc faptul că SUA și-au propus ca pe 4 iulie să aibă toată populația adultă vaccinată. De asemenea, și Danemarca și-a propus ca până la sfârșitul lunii să elimine treptat restricțiile și să acorde o atenție mai mare locurilor de muncă”, a afirmat, potrivit sursei citate.

Cu o asemenea poziționare, în totală antiteză cu colegii săi de partid din Guvern, Emil Boc pare că e în căutarea unui capital de imagine, de parcă ar dori să candideze la președinția României, alegeri care ar avea loc în câteva luni. În plus, Emil Boc a mai criticat și modul de calcul al ratei de infectare, pentru că nu ar ține cont de numărul de teste și a cerut soluții pentru HoReCa. Cireașa de pe tort: Boc a ieșit în public, luni, la televiziunea digi24. cerând organizarea unui festival test, pentru a se vedea dacă se infectează chiar așa multă lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *