Liderii PNL Cluj, prezenți la realegerea lui Ilie Bolojan la șefia PNL Bihor

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cei mai importanți lideri ai PNL Cluj, Emil Boc, Daniel Buda și Rareș Bogdan, au fost prezenți la alegerile interne pentru stabilirea șefiei PNL Bihor, iar Ilie Bolojan, unic candidat, a fost reales președinte al organizației.

La fel ca la Bihor, și la Cluj este un singur candidat pentru șefia PNL Cluj, iar europarlamentarul Daniel Buda își va adjudeca un nou mandat.

Comitetul de Coordonare Județean în cadrul căruia va fi ales noul Birou Politic Județean al liberalilor clujeni va avea loc duminică, 18 iulie 2021.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Daniel Buda a ținut să-l felicite pe președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan, pentru rezultatul de sâmbătă. Europarlamentarul susține că, Bihorul, alături de Cluj, este un loc unde se văd rezultatele politice și administrative.

Îl felicit pentru realegerea în funcția de președinte pe domnul Ilie Bolojan și îi urez mult succes alături de echipa sa în următorul mandat. Alături de județul Cluj, județul Bihor este, fără îndoială, locul în care te încarci cu energie pozitivă când vezi rezultatele politice și administrative de aici.

Domnul Ilie Bolojan, în calitate de actual președinte al Consiliului Județean și de fost primar al Municipiului Oradea, a înțeles în primul rând că fondurile europene sunt șansa dezvoltării comunității, șansa modernizării și șansa creșterii calității vieții. Iar modelul de administrație practicată aici de domnia sa dar și la Cluj-Napoca de către domnul primar Emil Boc, trebuie dublate și aplicate în toate municipiile, orașele și comunele și județele din România.

PNL este partidul care am demonstrat și demonstrează că respectă românii prin fapte şi nu prin vorbe. Guvernările de dreapta şi administraţiile de dreapta au generat şi generează bunăstare în România. Noi suntem cei care cunoaştem importanţa fondurilor europene în dezvoltarea ţării şi tot noi suntem cei care ştim să le şi folosim.

Prin fondurile europene noi putem deveni autonomi financiar. Aceşti bani trebuie să dezvolte infrastructura, oraşele şi satele româneşti şi să creeze facilităţi tinerilor să râmănă şi să lucreze în mediul rural şi nu să emigreze la oraş sau, mai rău, în afara ţării. Stă doar în puterea şi în mîinile noastre să croim un viitor mai bun copiilor noştri.

Încă o dată, felicitări domnule președinte al PNL Bihor, Ilie Bolojan, felicitări noului BPJ și felicitări membrilor PNL Bihor pentru felul în care știți să faceți echipă și să generați rezultate politice și administrative”, a transmis liderul PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *