EXCLUSIV. Ex-președintele USR Cluj, dat afară din partid

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Exclusivitate Clujul Politic. Surse din Biroul Politic Județean al USR-PLUS Cluj au declarat pentru site că ieri după-amiază BPJ-ul a decis demiterea din partid al expertului în studii europene, dar și critic de artă Iakob Attila, fost președinte al filialei municipale până de curând.

Attila a fost acuzat de colegi că a diseminat informații sensibile către o persoană din exteriorul partidului, persoană extrem de critică la adresa USR-PLUS Cluj în social-media.

Revenim pe subiect.

––––––––

UPDATE. Iakob Attila  a comentat pe Facebook in grupul Clujul Civic.

Redam postarea:

”Din pacate se mai intampla si astfel de lucruri. Acuma nu am sa detaliez faptul ca sesizarea pe baza caruia am fost exclus este una demna de cartile lui Asimov, ci voi spune doar ca nu s-a respectat procedura proprie a biroului local privind seeizarile. Eu am aflat de sesizare cu 4 ore inainte de BL-ul de lunea trecuta cand am solicitat sa imi fie trimis documentul. Desigur atunci nu am avut cum sa particip la discutarea sesizarii asa ca acesta a fost contramndata pe ieri. Duminica seara primit inca un set de sesizari din categoria Asimov iar luni s-a discutat sesizarea. Acuma din nou nu am sa intru in detaliile privind continutul, nu comentez minciuni, dar pot sa spun ca BL cu buna stiinta si declarat a ignorat sa aplice procedurile interne. Asta ii, se mai intampla si la case mai mari 🙂 Voi contesta cele intamplate si vedem. Singura dovada a faptului ca am transmis acele informatii a fost faptul ca sunt prieten pe facebook cu persoana respectiva.”

 

3 thoughts on “EXCLUSIV. Ex-președintele USR Cluj, dat afară din partid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *