Boc audiat la Înalta Curte în procesul lui Videanu. Scandal cu activistul Ceaușescu VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost audiat astăzi, 9 octombrie, la Înalta Curte de Casație și Justiție, în procesul fostului ministrul Adriean Videanu.

Fostul ministru al Economiei a solicitat în apel, în fața Completului de 5 judecători de la Înalta Curte, ca foștii premieri Emil Boc, Călin Popescu Tăriceanu și Dacian Cioloș să fie chemați ca martori. Videanu a fost achitat pe fond, alături de omul de afaceri Ioan Niculae, în Dosarul Romgaz,  în care DIICOT l-a acuzat pe fostul demnitar că l-ar fi ajutat pe patronul Interagro Ioan Niculae să ia gaze ieftine de la stat.  Tunul ar fi fost de 280 de milioane de lei.

Tot astăzi s-a prezentat și fostul premier Dacian Cioloș.

La ieșirea din Înalta Curte Boc a fost așteptat de activistul civic Marian Ceaușescu care a filmat tot reproșându-i în stilul caracteristic, urlat, că e sluga PSD și nu a făcut nimic pentru România și Cluj. 

Boc s-a înfuriat și s-a contrat cu activistul. ”Cine te plătește mă, tu ești plătit să mă provoci! Din  ce trăiești tu, care sunt sursele tale venit, ia să vedem? Nu îți permit să vorbești așa cu mine, retrageți cuvintele! Cine te plătește?” a strigat Boc în timp ce Ceaușescu urla și el. ”Ești un manipulator al opiniei publice, asta ești, spune cine te plătește? Mă lași, te rog, sun la Poliție, să vedem ce va zice. Domnule tu nu înțelegi că mă agresezi? Eu ți-am răspuns”, a mai spus Boc

Ceaușescu striga ”Voi politicienii aveți salarii imense, de ce ați mințit oamenii care v-au votat oamenii ca partid PNL? De ce ați făcut alianță cu PSD? Sunteți o scursură a politicii românești„.

”Cum îți permiți mă Ceaușescule, cine te plătește mă, ești plătit de Moscova, ia zi, cine te plătește”? a strigat Boc.

Cearta dintre cei doi a mai durat câteva minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *