Alin Coleșa, președinte AUR Cluj, despre Sabin Sărmaș: ”E un candidat iepure”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele AUR Cluj, deputatul Alin Coleșa a răspuns astăzi, într-o conferință de presă,  întrebat de reporterul Clujul Politic, candidatura la Primăria Cluj-Napoca a independentului Sabin Sărmaș, fost în perioada 2009-2024 membru al PNL. 

”Întâi vă spun că eu îl apreciez pe Sabin Sărmaș. Ne cunoaștem din Parlament. Eu suntprogranator, ca și el, și vă spun că el ar fi meritat să fie Ministrul Digitalizării de departe. E mai bun ca Bogdan Ivan sau Sebastian Burduja, credeți-mă, de departe. Nu știu cine s-a opus să nu ajungă el. Acum, privind candidatura lui, eu consider că el este un candidat de tip iepure. El e susținut să rupă voturi de la USR, de la noi inclusiv. Nu știu ce șanse are la primărie deși propune niște teme reale, un discurs reala. Noi la AUR încă analizăm, suntem în discuții pentru lista de consilieri locali și pentru candidatul la primar. O să anunțăm în curând”, a spus Coleșa.

Acesta a confirmat că fostul președinte pe Cluj-Napoca, consilierul local Anca Ciubăncan s-a înscris în AUR și va candida pe lista de consilieri locali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *