PSD Cluj îi readuce aminte lui Emil Boc că strada Triajului se află în Cluj-Napoca și nu a văzut asfalt de 8 ani

Comunicate

Strada Triajului reprezintă o dramă „off-road” pentru 40 de familii din Cluj-Napoca. Sunt mai bine de opt ani de când locuitorii străzii Triajului s-au adresat constant primarului Emil Boc în speranța că își vor putea transporta copii la școală fără să-și strice mașinile sau în caz de urgență, o salvare să poată interveni la timp.

Emil Boc și reprezentanții primăriei dau din umeri și afirmă că nu pot interveni chiar dacă în tot acest timp, clujenii au plătit impozitele în Cluj-Napoca.

„Fuga de responsabilitate este o conduită în primăria Cluj-Napoca și cu siguranță că dialogul instituțional trebuia realizat acum 8-9 ani. În acest moment 40 de familii își respectă angajamentele de cetățeni ai municipiului Cluj-Napoca însă primarul Emil Boc nu este interesat de subiect.

Emil Boc spune că nu poate face nimic în cazul acestei străzi din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce primarul comunei Baciu, Ioan Florin Mureşan, a venit la sfârșitul anului trecut în sprijinul oamenilor cu câteva mașini de piatră, un buldoexcavator și un cilindru pentru tasare pentru a nu-i lăsa izolați de Cluj-Napoca.

Această stradă nu reprezintă doar drama ‘off-road’ a celor 40 de familii din Cluj-Napoca, ci și îngreunarea accesului la Cheile Baciului, o arie protejată de interes național (chei săpate în calcare eocene, cu o deosebită importanță geologică) ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervație naturală de tip mixt), situată parțial pe teritoriul administrativ al orașului Cluj-Napoca însă abandonată total de Emil Boc”, a declarat consilierul local Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *