USR Cluj a deschis o filială şi la Câmpia Turzii!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Municipiul Câmpia Turzii a intrat şi el pe harta Uniunii Salvaţi România, cu noua filială condusă de Marian Ardelean.

Filiala locală USR Câmpia Turzii a fost înființată prin decizia Biroului Județean în urma aprobării unui număr de 13 adeziuni. La Adunarea Generală din 22 septembrie, membrii prezenți au decis prin vot un mandat de 5 luni pentru organele de conducere, arbitraj și control ale filialei locale și următoarea componență:

Birou local format din Președinte și 4 Vicepreședinți

Președinte: Ardelean Petrică Marian

Vicepreședinți: Goron Alin, Popa Cornelius-Mihai, Gabor Sandor, Vescan Nicolae

Comisia de arbitraj formată din 3 membri: Dale Florin Cristian, Man Marcel, Moldovan Simion
Cenzor: Mureșan Ioan

„Accederea în USR s-a datorat nevoii imperioase de a schimba făgașul politic și mentalitatea cetățenilor Câmpiei Turzii, de a le arăta că există și o altă alternativă politică bazată pe oameni noi, cu principii și valori precum: transparența în luarea deciziilor, meritocrație, profesionalism, integritate, respect față de cetățean, etc.

Sunt convins că am pornit la un drum foarte greu, dar nu imposibil, și, de aceea, Biroul Local împreună cu membrii filialei USR Câmpia Turzii ne vom canaliza eforturile spre împlinirea obiectivelor propuse, având ca prioritate bunăstarea social-economică, morală și egalitatea de șanse a tuturor cetățenilor.

Nu ascund faptul că avem țeluri înalte în vederea implicării în politica locală, să întrevedem planuri de dezvoltare durabilă și pe termen lung, că suntem deschiși tuturor celor care se regăsesc politic în USR. Doar împreună vom reuși! Vrem FAPTE, nu VORBE. Vă așteptăm alături de noi!”, a susţinut Ardelean, preşedintele USR Câmpia Turzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *