Ioan Vereșiu, candidat PMP Cluj pe locul 2 la Senat, la Clujul Politic LIVE!: „Îmi propun să contribui la legea asistenței medicale publice”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Medicul diabetolog Ioan Vereșiu, conferențiar universitar și candidat pe locul 2 la Senat din partea PMP Cluj, a fost invitatul jurnalistului Tiberiu Fărcaș la emisiunea Clujul Politic LIVE! din această dimineață.

Acesta a vorbit despre starea mediului de sănătate din România și lipsa de profesionalism din acest domeniu atât de important, explicând schimbările pe care le-ar face dacă ar fi ales de clujeni pentru postul de senator la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Ideea fundamentală pentru mine este să îți pese de ceilalți sau să nu îți pese. Cu alte cuvinte, îmi pasă de celălalt și sunt dispus să fac sacrificii
pentru el sau nu îmi pasă, ceea ce nu înseamnă că nu sunt un om rău.

Îmi propun să contribui la legea asistenței medicale publice, care, așa cum am spus, are atâtea probleme, iar atunci când te trezești într-o situație sau altă îți dai seama de acest lucru și ești blocat de legislație contradictorie sau incompletă. Am făcut acum 6 ani, eram șeful de diabet, prima etapă de acreditare a Spitalului Clinic Județean Cluj, am făcut tone de hârtii, mă durea sufletul când le vedeam pe colegele mele cum lucrau. Mă deranjează birocrația inutilă pentru că din toate acele hârtii pe care noi le-am făcut
foarte puține au fost aplicabile”
, a declarat Veresiu.

VIDEO – Emisiunea poate fi văzută AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *