Chinteniul are centru de vaccinare împotriva COVID-19 de astăzi

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul Chinteniului, Lucia Suciu, anunţă că va demara campania de vaccinare anti-COVID şi în comună.

Astfel, începând de luni 15 februarie, de la ora 8, centrul de vaccinare anti-Covid-19 din Chinteni va primi persoanele care s-au programat pe platforma de vaccinare, a anunțat primarul Suciu.

Noul centru de vaccinare din Chinteni va fi în incinta clădirii Dispensarului Uman Chinteni, strada Unirii, nr. 206, este condus de medicul coordonator Georgiana Gândac și este deservit de patru medici, dintre unul ATI, şapte asistenţi medicali, dintre unul ATI și patru registratori medicali.

În centru pot fi efectuate 60 de vaccinări pe zi, anunţă Lucia Suciu. Înscrierile pe platforma națională de vaccinare s-au făcut începând cu data de 10 februarie 2021, iar în data de 4 februarie centrul de vaccinare din Chinteni a obținut Autorizația Sanitară de funcționare, emisă de DSP CLUJ.

Înscrierea pentru vaccinare se adresează deocamdată persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, acest tip de vaccin fiind recomandat pentru 18-55 ani.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, atât prin intermediul platformei electronice, medicul de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: vaccinare-covid.gov.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *