Deputatul AUR de Cluj, Ilie Coleșa: „Noi nu ne putem asuma toate prostiile pe care le fac niște oameni care ar simpatiza cu AUR”

Politica nationala Slider

clujulpolitic.ro l-a contactat, luni, pe deputatul de Cluj al AUR, Ilie Alin Coleșa, pentru o reacție în scandalul iscat de Cezar Victor Năstasereprezentant  al acestei formațiuni parlamentare. În luna februarie 2021, Năstase a publicat o listă cu „trădătorii de patrie” ce ar trebui executați dacă ar fi reintrodusă pedeapsa capitală în România!

Ilie Alin Coleșa a declarat că Cezar Victor Năstase nici măcar nu e membru al Alianței pentru Unitatea Românilor (AUR) și că se dezice de afirmațiile făcute de acesta. În plus, parlamentarul clujean de la AUR suspectează niște jocuri necurate ale adversarilor săi politici în acest scandal. 

Cine se află pe lista cea neagră: Șeful USR Cluj-Napoca, Iakob Attila, și trei intelectuali clujeni, puși de un membru AUR pe o listă de ”trădători de țară” și amenințați cu moartea!

El (Cezar Victor Năstase – n.r.) emite niște afirmații total neadevărate, în sensul că ar fi vreun purtător de cuvânt al sau că ar ocupa o funcție în cadrul partidului. Acest Cezar Năstase nu e membru AUR, iar noi nu ne putem asuma toate prostiile pe care le fac niște oameni care ar simpatiza cu AUR. Faptul că aceste afirmații sunt rostogolite mai apoi în spațiul public de adversarii noștri politici este și asta o tehnică ieftină. De exemplu, pot și eu să-mi fac un cont fals pe Facebook, acolo mă pot da, să zicem, membru USR și fac niște afirmații prostești care ulterior sunt preluate de unii și alții …   Cineva a scris ceva. Deci el (Cezar Victor Năstase – n.r.) nu e membru AUR și oricum eu mă dezic de afirmațiile sale din acea postare”, a declarat, pentru clujulpolitic.ro, deputatul AUR de Cluj, Ilie Alin Coleșa.  

Poate te interesează și acest material despre același subiect: Doctor în Politologie, despre amenințările cu moartea ale unui membru AUR: „Acest partid se află în siajul mișcării legionare”

 

 

2 thoughts on “Deputatul AUR de Cluj, Ilie Coleșa: „Noi nu ne putem asuma toate prostiile pe care le fac niște oameni care ar simpatiza cu AUR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *