Ioana Mihăilă: „Pe Vlad Voiculescu îl aștept dacă dorește să revină la Ministerul Sănătății”

Politica nationala

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat duminică, 9 mai 2021, în cadrul unei emisiuni TV, despre posibila revenire a fostului Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu la minister.

Referitor la posibilitatea numiri a lui Vlad Voiculescu pe postul de consilier, Ioana Mihăilă a declarat că „am pornit în munca aceasta cu Vlad Voiculescu, pentru că am am avut și am crezut în aceleași obiecive legate de Ministerul de Sănătate, obiective care în continuare se suprapun. De aceea spun că daca Vlad se horărește să vină să ajute, nu am nimic împotrivă, depinde doar de decizia lui”.

Legat de comunicarea pe care a avut-o cu fostul Ministrul Voiculescu, „evident că comunic cu el, nu este un lucru care s-a rup o-dată cu demiterea lui. Eu cred că după ce toată lumea va respira și se va liniști după această perioadă tumultoasă, se va vedea și contribuția lui Vlad Voiculescu cu alți ochi. Relația mea profesională cu el cât timp am fost secretar de stat în mandatul sau, a fost una foarte bună„, a precizat Ioana Mihăilă.

Andrei Goia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *